Beslut

Okej, jag har bestämt mig. Lovetowrite kommer inte längre vara aktiv. Jag kommer inte stänga ner bloggen, jag har inte hjärta att göra det (haha, jag vet det låter patetiskt!). Men, dont worry! Ni kan istället följa mig på mylifeincolours.blogg.se. Hoppas att ni följer mig där! Puss och kram, älskar er! ♥


Hatkärlek

Ett stort dilemma pågår inom mig just nu. Det rör sig om bloggen. Jag har någon slags hatkärlek till den här bloggen. Jag älskar att blogga, men samtidigt så hatar jag att blogga. Designen tillexempel. Den är hemsk. Många av inläggen stör jag mig fruktansvärt mycket på. Så ja, det är lika bra att säga det, troligtvis kommer jag inte att blogga mer. Eller bloggen kommer åtminstone ligga nere att tag, måste fixa designen och radera inlägg etc. Om jag startar en ny blogg, vilket är ganska troligt, så kommer jag naturligtvis länka till den från den här sidan. Det har varit väldigt roligt att blogga, men nu är tiden ute... Tack för denna tid, och jag hoppas att vi ses snart igen!

Ta vara på er själva, värna om era nära och kära och njut av livet fullt ut!

Ta hand om er.


PEACE AND LOVE EVA

 


Dagens planer

God morgon! Har precis vaknat till bruset av trafiken 200 meter under mig. Känns jätte härligt men samtidigt lite läskigt! Tanken på att falla ner där... Nej nu ska jag inte tänka på det! Ska bara ta en dusch och sedan dra ut på stan med familjen och käka frukost. Blir antagligen på starbucks eller på en diner. Sedan blir det en titt på FN-skrapan och sedan förbi Macys en sväng. Har ju redan varit där en gång men vi går dit igen, trots att vi var där en timme eller två har vi bara hunnit gå igenom två våningar, haha. önskar en trevlig dag!

PS. har ni sett att jag har skaffat bloggkoll? Lägg gärna till mig så får ni lättare koll på mig, haha! Om ni inte vet vad det är så kan ni titta på den lilla animerade filmen där dom förklarar hur det går till genom att trycka på bloggkolls-ikonen. DS.

PEACE AND LOVE EVA


Skyline of big apple

Hi everbody! Haha, börjar nästan snacka engelska! Nej, nej så långt har det ännu inte gått. Hur är det där hemma i sverige? Regnar det? Snöar det? Här är det varmt och skönt, närmare 22 grader! Idag har jag cyklat omkring i central park och sprungit runt i china town. Nu har vi bytt hotell och fått ett jätte fint rum på trettiåttonde vånigen med utsikt över hela New York. Sitter nu med en kopp te i handen och läser en guidebok om New York och njuter av New Yorks vackra natt. Så himla coolt! Framför mig har jag tio skyhöga byggnader med tusentals små fönster som lyser upp New York så fint. Har ätit en fantastisk middag idag igen med familjen. Som ni märkt har jag inte laddat upp några bilder, dum som jag var glömde jag kamerasladden hemma. Men jag lovar att posta upp en massa bilder när jag kommer hem. Nu ska jag ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Puss å kram! ♥

PEACE AND LOVE EVA


New york rock!

God kväll alla läsare! (?) Eller ska jag säga god morgon? Hehe, vet inte, här är det i alla fall kväll så jag tar väl och säger god kväll då! Hur har er dag varit? Min har varit helt fantastisk! Jag säger bara två ord, new york rock! Så himla cool stad alltså, människorna, cafeérna, restaurangerna, bilarna, affärerna och för att inte tala om husen! Nu har vi varit här lite mer en ett dygn, men har redan hunnit med att fika på starbucks, ätit en english breakfest, varit i new yorks näst högsta skyskrapa, varit på en rundtur på den största tv-kanalen nbc tv-studior och shoppat på världens största varuhus. Nu är jag, precis som igår, helt slut. Har käkat en underbar middag på en italiensk restaurang, tror den toppar alla mina restaurang besök någonsin! Åt världens godaste pasta och en oemotståndligt god tiramisu till efterrätt. Nu ligger jag helt död i sängen här på rummet framför tv:n, haha. Står inför ett stort dilemma - ska jag ta ett bad eller ska jag duscha? Haha, snacka om lyxproblem! nej det blir nog ett bad ändå. Sedan blir det nog lite tv och någrs sidor ur min bok och sedan till att sova. Ses i morgon!

PS. Till mina kompisar - saknar er så himla mycket! Det märks verkligen att en stor del av mig är lämnad hemma, och den delen ligger hos er just nu, i era hjärtan. Så lova att ta hand om den väl tills jag kommer hem! DS.

PEACE AND LOVE EVA


First day in big apple

Hej allihopa! Nu är jag i NY! Resan gick jätte bra, hade väldigt bra platser och maten var jätte god! NY är ju sex timmar tidigare än Sverige så här är klockan bara åtta. Vi åkte taxi in till city från flygplatsen och checkade in på vårat hotell. På hotellet så duschade vi och frächade upp oss lite och drog sedan ut på stan. Känns så himla overkligt, att bara gå omkring i livliga NY i den kolsvarta natten... NY är så himla coolt! Ingen stad liknar Ny!Sådant ser man ju bara på film! Nu är vi på hotellrummet och bara slappar, är väldigt trött efter resan. Hemma i Sverige är ju klockan två på natten. Nu ska jag ta ett varmt bad och smälta alla nya intryck...

Påminnelse: Glöm inte frågestunden! Fortsätt ställ frågor!

PEACE AND LOVE EVA


Ready for NY!


Hej bloggen! Nu är det lite drygt tjugo minuter kvar tills taxin kommer som ska skjussa oss till arlanda där vi sen tar flyget till New York. Så bloggen kommer inte vara så aktiv under den här veckan! Ska försöka blogga lite från NY men vet inte än om det går. Vi får vänta och se helt enkelt! Nu ska jag bara upp och packa det sista och är sedan redo för New York! Medans jag är borta kan vi väl ha en liten "frågestund"? Fraga vad ni vill medans jag är borta så ska jag svara på frågorna när jag kommer hem!

PEACE AND LOVE EVA


I´ts human to forget things...

Sorry, har glömt...
Har ju inta svarat på veckans fråga! Dumt av mig, jag ber om ursäkt! Så, veckans fråga...

Hur många noveller/berättelser skriver du ungefär på en månad?

Ojojoj, bra fråga! Det är väldigt olika, ibland kanske jag skriver en om dagen (alltså ca 30 i månaden) och ibland kanske ingenting alls. Men det vanligaste är nog tre-fyra i veckan. Dikter och kortare texter blir lite mer, kanske två-tre om dagen. Men det är ju som sagt väldigt olika!

Blev inte något vidare långt svar, hehe... Men jag orkar inte skriva mer, har fullt upp med packningen! Snart kommer farmor och farfar förbi oh käkar middag, då blir det skaldjurskalas! Skaldjurskalas, haha vilket patetiskt ord! Nej nu måste jag fortsätta med packnigen. Ses!

PEACE AND LOVE EVA


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...



Wooho! Bara en dag kvar! Om ett dygn befinner jag mig antagligen sex timmar bakåt i New York! Sorry för dålig uppdatering, har inte hunnit med att blogga. Hinner egentligen inte blogga nu heller, måste upp och packa...

PEACE AND LOVE EVA


Why should it never go?


© - Copyright Eva - lovetowrite.blogg.se

Okej. Jag erkänner. Har ångest. Skrivarkramp/idétorka/insperationsbrist. Som bara den. Kan det bli sämre? Klockan är tio i tio och jag håller på med "huset" uppgiften på svenskan. Har no idea vad jag ska skriva om. Hade det för tio minuter sedan, men sedan när jag skulle börja skriva så stod det helt still i den där förbaskade hjärnan... Nu orkar jag verkligen inte mer, nu går jag och lägger mig! Blä! Sleep well!

PEACE AND LOVE EVA


Hurry!


© - Copyright Eva - lovetowrite.blogg.se

Detta blir ett snabbt blogg-inlägg, måste upp och klä på mig. Har haft sovmorgon men totalt missbrukat den och suttit framför tv:n hela morgonen från klockan sju, hehe... Hinner egentligen inte blogga mer, men jag bjuder på en liten bild, bilden är tagen i skolan. Nej nu måste jag verkligen dra! Haha! Ha en trevlig dag!

PEACE AND LOVE EVA


Sleep well!


Nu har jag sett livet i fagervik! Även denna gång slutade det jätte spännande, vilket betyder ännu en anledning att längta till måndagen... MEN nu är det så att jag inte är hemma på måndag! Då befinner jag mig nämligen på andra sidan jordklotet i inget mindre en staden New York! Ska nämligen åka dit en vecka med hela familjen! Längtar... Kommer antagligen inte kunna blogga så mycket då, men jag ska försöka att blogga lite från pappas laptop. Kommer naturligtvis att lägga upp en massa bilder efter resan. Nej nu ska jag ta ett välförtjänt, varmt skumbad! Godnatt, sov så gott!

PEACE AND LOVE EVA


Sorry guys...


 Skrivarskolan får bli till imorgon, är för trött nu, hehe. Ska ner och mysa lite i soffan med familjen och se livet i fagervik. Någon mer en jag som ska se det? Slutade ju så himla spännande så jag bara måste se! Nu ska jag gå ner och sätta på lite te. Hoppas ni får en trevlig kväll!

PEACE AND LOVE EVA


Life is simple. Easy.


© - Copyright Eva - lovetowrite.blogg.se

Haha, jo det är just vad det är! "Life is simple. Easy." Åtminstone ibland. Kan med glädje berätta att engelskan som jag igår höll på med gick jätte bra! Måste säga att det är en stor lättnad att ha det gjort! Vi gjorde en presentation på engelska om Jamaica vilket var ganska jobbigt men ändå väldigt roligt. Hur som hälst så håller jag på med en ny "Evas skrivarskola", det var ju ett tag sedan nu, hehe... Har inte hunnit att skriva egenom en än, men nu hoppas jag på att kunna posta upp den ganska snart. Ha det så bra!

PEACE AND LOVE EVA


Ont i halsen...



Att den där förkylningen aldrig ger sig! Har fått jätte ont i halsen igen, usch! Får väl ha lite extra honung i teet och hoppas på att jag inte blir sjuk igen! Nu ska jag ta ut mina kärleksmums ur ungenen. På återseende!

PEACE AND LOVE EVA


Äntligen!


Stel i nacken, ont i huvudet och med fyrkantiga ögon har jag nu slutfört mitt arbete! Pust! Det var jobbigt! Har suttit länge vid datorn nu och skrivit om Jamaica på engelska, vi har ett grupparbete på skolan om just det. Har gjort matten också, så nu är det bara spanskan och svenskan kvar. Så här halvvägs in i läxarbetet ska jag ta en välförtjänt paus och baka kärluksmums och göra i ordning en kopp te. Ses!

PEACE AND LOVE EVA


Homework = Boring...



Japp, ni hörde rätt! Sitter här och gör läxor! Hate it... Varför ska det finnas läxor? Någon? Snälla, förklara för mig som inte fattar varför det behövs dumma, onödiga och jobbiga läxor som tar upp en massa annan tid där man kan göra mycket vettigare saker!

UPDATE: Okej, jag har nog fattat det där med läxor. Det kan nog vara rätt bra ändå...


PEACE AND LOVE EVA


Right now...



... Är jag sjukt sugen på en persika! Tänk att få sätta tänderna i en saftig, fruktig och söt persika! Mums! Men... Jag har ingen persika, snyft!

PEACE AND LOVE EVA


Glömt...



Visst ja, har glömt veckans fråga! Så fråga på ni! Svarar på frågan vid tillfälle, den här gången ska jag ge er lite tid!

PEACE AND LOVE  EVA


Lördagsmys!



Har laddat upp med lite OLW-chips och cola inför matchen Sverige mot Danmark. Ska ni se matchen? Vad tror ni att det blir? Jag tror faktiskt, utan att vara optimistisk, att Sverige vinner. Men nu till den stora frågan, vilken chipssmak är godast? Skriv en kommentar och berätta vilken smak du gillar bäst! Själv gillar jag nog grillchips bäst, men det är ju inte med på bilden... Nu ska jag titta på matchen! Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll!

PEACE AND LOVE EVA


Förlåt!



Hemsk ledsen för dålig uppdatering, har haft så mycket de senaste dagarna. Men nu är jag tillbaks! Har precis duschat och sitter nu i soffan och ser doktor mugg, hihi. Jätte länge sedan jag såg det, men gud va kul det är! Ska snart till tunnelbanan och plocka upp min syssling som är här på besök från Malmö. Ska kanske ta en sväng in till stan med henne. Ses!

PEACE AND LOVE EVA


Skoldax!



God morgon! Sovit gott? Jag har haft sovmorgon men ska nu ta och gå till skolan. Önskar en trevlig dag!

PEACE AND LOVE EVA


Varför hör du mig inte?



Ett skrik stiger ur min strupe. Skriket bara växer och växer, bedövar mina öron och stänger ute alla ljud. Varför hör du mig inte?

PEACE AND LOVE EVA


Höst













Var på en promenad och njöt av höstens vackerheter.

PEACE AND LOVE EVA




Dagens...

DAGENS VILL HA: Sjal! Såg en jätte snygg idag på åhléns.
DAGENS KLÄDSEL: Svarta stuprör, gul och svart-randigt linne.  
DAGENS FRISYR: Utsläppt, nytvättat hår.
DAGENS LÅT: Supermassiv black hole med bandet muse.
DAGENS PLANER: Städa rummet, göra läxor och mysa med te och kanelbullar!
DAGENS SAKNAD: Mina kompisar! Har inte varit med dom på hela helgen, snyft...
DAGENS DUMMASTE: En kille på tunnelbanestationen skrämde livet ur tunnelbaneföraren när han åkte vid kanten av perrongen med sin skateboard, bara för att "impa". Dåligt!
DAGENS MISSLYCKANDE: Hm... Inget faktiskt!
DAGENS DROG: Messa! Hehe...
DAGENS KÖP: Halsduk, mössa, vantar, skor och väska!
DAGENS GODIS: Inget. Kanelbullar om det räknas.
DAGENS HUMÖR: På topp! Äntligen frisk!
DAGENS CITAT: "Pengar är till för att användas", haha. Nej men jag har tvekat mycket idag på om jag ska köpa det eller ej och då har jag tänkt så.
DAGENS ROLIGASTE: Stan med mamma!

PEACE AND LOVE EVA


Stan med mamma

God eftermiddag! Vad har mina fina läsare gjort idag? Jag mår mycket, mycket bättre idag, bara de regelbundna nysningar och hostattacker skvallrar om att jag varit sjuk. Idag var jag ute en sväng på stan med mamma och handlade lite höstkläder. Efter tre timmar i stan kom jag hem med en stor, mysig halsduk, en varm mössa, vantar, skor och en väska. Lägger upp lite bilder samt "dagens". Ses!

PEACE AND LOVE EVA


Mumsig middag!

Nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet, mätt och belåten efter en underbar middag. Killarna är och ser hockey-match på globen så det är väldigt lungt och behagligt här hemma, haha. Brukar alltid vara lite livat här hemma när de är i närheten. Men nu är det nästan lite för lungt! Att det aldrig ska bli bra... Här kommer lite bilder från middagen, vi hade en riktig mys-middag framför tv:n.

Bordet dukat med räkor, bröd och aoli. Mums!


Chokladmousse med hallon till efterrätt


Tack mamma för en jätte mysig middag! ♥

PEACE AND LOVE EVA


Test (igen...)

Bullarna håller på att jäsa, aftonbladet är redan läst, familjen upptagen och för sjuk för att gå ut = tråkigt! Att göra tester är grymt beroendeframkallade så...

DAGENS VILL HA: En mysig halsduk att gosa in sig i när hösten nu närmar sig med stormsteg, har hittat en jätte snygg på åhlens.
DAGENS KLÄDSEL: Myskläder, har inte orkat klä på mig och inte haft anledning till det, så mjukisbyxor och t-shirt
DAGENS FRISYR: Rufsigt och fett hår hängandes i ögonen!
DAGENS LÅT: They dont care about us med Michael Jackson  
DAGENS PLANER: Slappa och mysa
DAGENS SAKNAD: Gå UT! Jag gick visserligen till konsum, men jag vill ut på riktigt! Vara med mina kompisar eller så.
DAGENS DUMMASTE: Hm... Har inte hänt så mycket men det får väl bli brorsan eftersom att han är min naturliga fiende iallafall, haha!
DAGENS MISSLYCKANDE: Bullarna... Hade för lite mjöl hemma, så dom blev lite kladdiga. Hoppas det blir bättre efter jäsning!
DAGENS DROG: Familjen! När man är inne hela dagen blir man smått beroende av sällskap, vilket idag var familjen.
DAGENS KÖP: Inget. Eller jo, ingridienser till bullarna.
DAGENS GODIS: Lakrisal + läkerol
DAGENS HUMÖR: På topp! Även om jag inte mår särskilt bra och inte har kunnat gå ut på hela dagen så har jag haft det jätte mysigt med familjen inomhus.
DAGENS CITAT: "Låt inte förkylningen stoppa dig!" eller något i den stilen, haha.
DAGENS ROLIGASTE: Vet inte... ALLT!

Nu ska jag gå och se till bullarna. Ses!

PEACE AND LOVE EVA


Bästa receptet mot en kraftig fökylning!







Har nyss tagit lite C-vitamin och sitter nu och läser aftonbladet och suger på en läkerol-tablett. Hoppas det hjälper mig i kampen kot förkylningen, haha! Nu ska jag sätta igång med bull-baket. Önskar en fortsatt trevlig lördag!

PEACE AND LOVE EVA


Tråkigt...

Har extremt tråkigt (jag är ju sjuk, kan inte göra annat än att ligga ner och ta det lungt) så jag fick sysselsätta mig med något så tråkigt som ett test (eller okej, faktiskt ganska kul att göra, men kanse inte lika kul att läsa... ).
 
Vilken svordom använder du mest? Skit, eller är det en svordom?
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Vardagar halv sju.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Hehe, vara med på bilden förstås! Nej jag bara skoja men jag är inte så bra på att fotta så...
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En träff med Stephenie Meyer! (Går det att köpa?)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Mm...
Vad åt du till middag senast? Ska tänka... Igår åt jag ingen, hade inte någon matlust eftersom att jag var sjuk men i torsdags så åt jag pannkakor!
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, alla gör väl det?!
När flög du senast? I somras.
Pratar du några andra språk? Japp, nederländska och lite engelska.
Har du gråtit offentligt? Ja, säkert!
Vad har du med dig in på bion? Godis eller popcorn.
När sov du senast på golvet? Eh... Typ någon vecka sedan, haha!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Har extremt litet sömnbehov, som jag tyvärr utnyttjar rätt hårt...
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Både ja och nej! Jag gör mina dagar fullbokade och stressiga medvetet, det blir roligare så!
Tror du på liv på andra planeter? Ja det gör jag!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Allt ordnar sig!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? NO WAY!
Tycker du om att krama folk? Ja, ett bra sätt att visa sin kärlek på!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ebba Hultkvist, hon som spelar Vilma i skärgårdsdoktorn.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej, absolut inte, de är ju bara människor!
Är du mörkrädd? OM jag är!
Tre saker du alltid har med dig? Pengar, mobil och ett gott humör!

PEACE AND LOVE EVA


Ett litet tips...

Vi människor är ju rätt duktiga på att stressa och inte så duktiga på att njuta av livet. Det finns vissa som säger att de aldrig stressar, men det är helt fel. Alla stressar, både omedvetet och medvetet. Stress är en naturlig del av livet, en känsla lika stor och stark som lungn. Men hur ska man då göra för att kunna trycka på stäng-av-knappen och stanna upp en stund och bara vara? Med små medel kan man ge stora resultat. Det finns en massa knep, men här är ett av mina:



Hehe, ja jag vet det där I love you var väl kanske lite överdrivet och onödigt men jag hade lite tråkigt... Mitt tips är iallafall att skriva lite här och var saker i stil med "njut av livet", "fredagsmys", "fånga dagen" etc. Det gör jag alltid, har liksom blivit en rutin att skriva sådana saker. Kan tyckas lite löjligt att göra så, men tro mig, det hjälper! Ett litet tips från mig bara!

PEACE AND LOVE EVA




Sjuk...

God morgon allihopa, hoppas att ni har sovit gott! Det har dessvärre inte jag... Jag är nämligen sjuk, fick gå hem från skolan igår. Gick hem och la mig under täcket och tittade på tv med förhoppning om att det skulle bli bättre men det blev bara sämre. Hade feber, hosta och ont i hela kroppen. Men med en alvedon och lite kärlek från familjen blev det lite bättre mot slutet av kvällen. Min fina lilla brorsa var så snäll, han fixade scones och te till mig. Tror att jag har dragit på mig någon slags influensa eller en ovanligt kraftig förkylning. Usch! Aja, sådant är livet, eller hur? Nu mår jag iallafall bättre. Skulle egentligen ha åkt till stan och fikat och gått på bio men Linnea och Moa men det blir nog hemma för mig... Jag ska försöka göra det bästa av situationen och mysa lite här hemma med familjen och dricka en massa te, tända ljus och baka bullar. Ha en trevlig dag!

PEACE AND LOVE EVA


Good morning!

God morgon! Sorry för dålig uppdatering igår, men jag var så trött att jag helt enkelt inte orkade. Har "halv-sovmorgon", jag börjar tio i nio. Nu måste jag dra upp och klä på mig, får inte komma försent igen... Ses!

Ps. Förresten så var jag på skrivarkurs igår! Denna gång med den riktiga författaren. Jätte kul! Berättar mer om det senare!

PEACE AND LOVE EVA


RSS 2.0